СТАРТИРА НАЦИОНАЛЕН БИЗНЕС ФОРУМ „СИЛНИ РЕГИОНИ ЗА СИЛНА ИКОНОМИКА”

20-04-2017

От 20 април започва Националния бизнес форум „Силни региони за силна икономика”. Списание „Бизнес Клуб” и партньорите му са подготвили прояви в 20 града, в които се организират срещи, презентации, лекции и семинари за бизнеса. Стартът е на 20 април във Враца. На 21-ви април бизнес форумът е в Плевен. Целите са пределно ясни - да се помогне чрез експерти и специалисти развитието на регионите да стане по-интензивно, да се мотивира местния бизнес, да се търсят нови пазарни ниши, да се развиват нови производства.

ФЪРСТ Консултинг е един от основните партньори на бизнес форума в модула " Форми за евро и други финансирания: европроекти - финансирани от европейския съюз, европроекти - финансирани от България". Експертите ни, в качеството на автори от самото създаване на списание "Бизнес Клуб", ще представят възможностите за еврофинансиране и подкрепа на бизнеса на местно ниво.

Целта на провеждането на най-мащабния национален бизнес форум за 2017 г. е да засили взаимодействието между общините и бизнеса, както и съвместната работа с държавната администрация.

Периодът на форума е от 20 април до 30 юни 2017 в 20 големи общини в цялата страна.

Новината е прочетена от 1081 души